Radio Vallis Aurea - Požega (logo)

rva.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje . Nastavkom pregleda web stranice rva.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice rva.hr kliknite na "Slažem se".

slažem se

Radio Vallis Aurea

90,2 MHz 96,7 MHz

Live stream slušajte nas online

Miro Rašić napustio Nezavisni klub vijećnika

Miro Rašić napustio Nezavisni klub vijećnika

Smolčić: Ne znam zašto je napustio klub; Neferović: To mi je nova informacija.

Autor: Slavenko Čuljak
Fotografija: Slavenko Čuljak
Datum:
Broj pregleda: 2458

Miro Rašić izašao je iz Nezavisnog kluba vijećnika Gradskog vijeća Požege. On je svoj zahtjev za raskidom službeno predao u Grad. Kako kaže za RVA, Klub nezavisnih vijećnika treba štititi interese Kluba a ne HDZ-a. „Mi trebamo biti korektiv ovoj vlasti a ne poslušnici vladajućima te stoga ne vidim smisao kluba“, kaže Rašić.

Predsjednik Nezavisnog kluba vijećnika bio je predsjednik Gradskog vijeća Nino Smolčić. On kaže da mu se Miro Rašić nije javio i ne zna iz kojeg razloga je napustio Klub. Kako kaže Smolčić, svatko je mogao glasovati po svojoj savjesti, kao što je i činio Miro Rašić na prošloj sjednici.

Uz Rašića i Smolčića, član Kluba bio je i Kazimir Balog. Zakon kaže da za Klub treba tri člana, pa nakon istupanja Rašića, Klub zapravo više ne postoji i HDZ-HSP AS više nema većinu u Gradskom vijeću.

Za gradonačelnika Neferovića je to bila nova informacija koju je doznao od nas i zasad nema komentara.

Odgovorite na anketu Radio Vallis Aurea najčešće slušate?